Poslije 27 godina

Kejt Vinslet nakon dugo vremena priznala šta se desilo na snimanju čuvene scene iz "Titanika"

  • Izvor: Blic
  • 25.09.2024. 18:54

Čak i poslije 27 godina, Kejt Vinslet odgovara na pitanja o Titaniku i Leonardu Dikapriju, a kako se čini, i dalje postoje tajne sa seta ovog Oskarom nagrađenog filma iz 1997. godine koje se mogu otkriti.

Kejt Vinslet je rekla da njen kolega Leonardo Dikaprio ima “posttraumatski stresni poremećaj” jer ga stalno pitaju za čuvenu scenu u kojoj se njegov lik Džek smrzava jer nema dovoljno mjesta za njega na vratima na koju se Rouz, odnosno Vinslet, popela nakon potonuća Titanika. Ali ta scena krije jednu anegdotu koju je Kejt Vinslet rado podijelila.

“Ne bih smjela da kažem”

Naime, koristili su veoma nezgodan rezervoar za vodu za snimanje kultne scene. Voda je u to vrijeme bila visoka do struka.

– Leo je bio na koljenima sve vrijeme. Ne bih smjela da kažem, Kameron će me zvati – nasmijala se glumica, misleći na reditelja filma.

– Zapravo, ono što je bilo nevjerovatno u vezi sa ivicama rezervoara je da je to bio beskonačni rezervoar. Tako da je voda neprestano jurila i mogli ste da čujete konstantan zvuk vode – nastavila je zvijezda, dodajući da su se svi potpuno uživjeli u “posljednja 22 minuta” filma “jer možete čuti ovu buku vode sve vrijeme”.

Ušunjala se u bioskop

Kejt Vinslet se takođe prisjetila kako se ušunjala u bioskop u Njujorku kako bi prvi put pogledala “Titanik” sa dva prijatelja.

– Kada je premijerno prikazan u Londonu, bila sam stvarno loše. Imala sam strašno trovanje hranom i zapravo sam bila u bolnici u Londonu, stvarno čudno. A onda kada je izašao u SAD, zapravo sam bila na sahrani mog momka – objasnila je glumica i dodala:

– Mislim, užasna je stvar razmišljati o tome. Ali očigledno nisam htjela da propustim sahranu, tako da sam nekako propustila sve oko “Titanika” – dodala je, i na kraju se ušunjala u bioskop da konačno pogleda svoj film i rekla je da je “prilično čudno” biti u “prepunom bioskopu” i tako gledati film.

Pratite nas i putem Vibera