"It’s What's Inside"

Korisnici Netfliksa tvrde da je ovo jedan od najboljih ovogodišnjih filmova

  • Izvor: B92
  • 09.10.2024. 11:23

Na Netfliks je prošle nedjelje stigla naučno-fantastična horor-komedija "It’s What's Inside", za koju gledaoci tvrde da je jedan od najboljih ovogodišnjih filmova.

Film je režirao i napisao Greg Jardin, a glavne uloge igraju Britani O’Gradi, Džejms Morosini, Alicija Debnam-Karej, Devon Terel, Gavin Ledervud, Reina Hardesti, Nina Blumgarden i David Tompson.

Priča prati grupu mladih prijatelja koji se spremaju za vjenčanje i odluče da organizuju žurku prije same ceremonije. Međutim, veče zabave pretvori se u noćnu moru nakon što im se pridruži jedan stari prijatelj kojeg nisu vidjeli od fakultetskih dana, a koji je sa sobom donio misteriozni kofer.

Korisnici Netflika ne prestaju da hvale film, ali imaju jednu zamjerku

Film "It’s What's Inside" imao je premijeru na Filmskom festivalu Sundance početkom ove godine, gdje su ga dočekale pohvale kritičara. Zbog odličnih recenzija film trenutno ima čak 81% na stranici Rotten Tomatoes.

Korisnici Netfliksa takođe su oduševljeni filmom, ali nije im se svidjelo što se film nije prikazivao u bioskopima prije nego što je došao na striming platformu.

"Upravo sam pogledao It’s What's Inside i još uvijek sam u šoku, ovo je možda najbolji film koji sam ikada pogledao", napisao je jedan gledalac na X-u, prenosi Unilad.

"It’s What's Inside je doslovno najbolji horor koji sam pogledao ove godine. Prijatno iznenađenje nakon godine pune loših filmova", dodao je drugi.

"Baš šteta što je film It’s What's Inside završio na Netfliksu. To je jedan od najboljih ovogodišnjih filmova i bilo bi bolje da sam ga prvo pogledao na velikom platnu", dodao je treći.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:30 Serija: Red Rok (12+) (R)

    ' 'Serija: Red Rok (12+) (R)

  • 12:55 Naša Srpska (R)

    ''Naša Srpska (R)

  • 13:20 Dosije (R)

    Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R) (12+)

    ''Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.