Igrana serija

U Srbiji uskoro počinje snimanje "Robin Huda"

  • Izvor: Blic
  • 26.09.2024. 15:49

Nova verzija igrane serije "Robin Hud", ponovo pretvara priču o odmjetničkom heroju koji je uzimao od bogatih i davao siromašnima u zanimljivu i romantičnu avanturu.

Početak snimanja je zakazan za februar sljedeće godine u Srbiji od strane Lionsgate Television na čelu sa kreatorima Džonom Glenom i producentom i rediteljem koji živi u Srbiji i Džonatanom Inglišem. Prva sezona od deset epizoda snimaće se u PFI studiju, ali i na brojnim lokacijama širom Srbije, u živopisnim krajolicima i prirodnim pejzažima, tako da će jedan od najpoznatijih svjetskih likova u istoriji biti sniman u srpskim šumama.

Serija “Robin Hud” unosi modernu energiju u klasičnu priču o odmjetničkom heroju koji je uzimao od bogatih i davao siromašnima, i epskoj ljubavnoj priči između njega i hrabre i smjele Marijan.

– “Robin Hud” je globalni brend i priča kojom smo obojica opsjednuti još od mladosti. Zaista smo počastvovani što smo se udružili sa MGM+, Lionsgejtom, da vratimo ovu klasičnu priču u život. Oduševljeni smo što smo uspjeli da napravimo ovu novu seriju i da cijelu produkciju dovedemo u Srbiju. Veoma sam ponosan na filmsku i televizijsku industriju u Srbiji i na sva njena dostignuća, i vjerujem da će “Robin Hud” samo dodatno staviti Srbiju na mapu na kojoj je ona značajna međunarodna filmska lokacija i produkcijski partner – izjavili su Ingliš i Glen.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: