Large banner

Kada treba koristiti sodu bikarbonu, a kada prašak za pecivo?

Izvor:

Žena Blic

17.12.2024

11:34

Komentari:
Када треба користити соду бикарбону, а када прашак за пециво?

Soda bikarbona i prašak za pecivo su dva različita sastojka koja pomažu da peciva budu mekana i prozračna, te da tijesto nadođe tokom pečenja, ali domaćice su često u nedoumici – kada se koji koristi i može li jedan da zamijeni drugi?

Podijeli:

Large banner
Small banner
  • Najnovije

  • Najčitanije

Small banner

Trenutno na programu

0:00

Pogledaj u sutra EP 189 (12+)

serijski program

0:30

Pogledaj u sutra EP 190 (12+)

serijski program

1:00

ATV jutro (R)

jutarnji program

2:30

Vježbajte sa Lidijom (R)

lajfstajl

3:00

Autošop magazin (R)

emisija o automobilima

3:30

Najbolje godine (R, 16+)

filmski program

Small banner
Small banner