10.02.2025
08:46
Komentari:
0Smrznuti grašak smo pripremali tako što ga iz vreće ubacimo u ključalu vodu. Neretko se desi da bude kašast i bezukusan, a mi zažalimo što smo ga uopšte i pravili. Ispravan način da dobijete najukusniji grašak postoji, i vrlo je jednostavan.
Савјет за најбољи грашак по корацима:
1. Прво испразните врећу смрзнутог грашка у шерпу.
2. На врх додајте шест кашика путера, бијели лук и мало шећера.
3. Динстајте на средњој ватри док се путер не отопи и грашак не скува.
4. Посолите и побиберите, па сервирајте. Уживајте!
Додатни савјети за кување грашка, кукуруза и другог смрзнутог поврћа:
1. Никада немојте да дозволите да вам поврће прокључа.
2. Додајте мало шећера у грашак или кукуруз. Побољшаће природну слаткоћу овог поврћа.
3. Немојте додавати со прије сервирања, јер може да доведе до дехидрирања поврћа.
(Ствар укуса)
Najnovije
Najčitanije
23
09
23
01
22
47
22
44
22
23
Trenutno na programu