Izvor:
ATV
04.02.2025
23:44
Komentari:
0Ima li išta ljepše od domaćeg hljeba sa domaćim pekmezom ili drugim namirnicama?
Међутим, многима се једноставно не да да чекају и по неколико сати да тијесто надође док припремају домаћи хљеб.
И за то постоји рјешење, а рецепт је подијелила са нама једна Бањалучанка.
Како тврди, потребно вам је свега 30-40 минута да би могли да уживате у овом домаћем специјалитету. Можда мало више, ако бисте чекали да се хљеб охлади.
У брашно додате прашак за пециво, со, јаје и јогурт. Све добро промијешате дрвеном кувачом.
Обликујете тијесто и пребаците на папир за печење. Уколико желите, можете да га поспете сусамом, сунцокретовим сјеменкама, или нечим што волите.
Поспете са пар капи уља и ставите у рерну. Намјестите температуру на 180 степени и већ након 20 до 30 минута ваш хљеб је готов.
Пријатно.
Najnovije
Najčitanije
11
03
11
00
10
55
10
51
10
47
Trenutno na programu