Izvor:
Krstarica
05.11.2024
04:00
Eksperti kažu da je pravilno čuvanje preostale hrane ključno za sprečavanje trovanja hranom. Dokazano je da pravilno hlađenje hrane smanjuje vrijeme provedeno u „opasnoj zoni“, gdje se bakterije mogu razmnožavati. Bakterije poput Clostridium perfringens i Bacillus cereus mogu preživjeti visoke temperature i mogu uzrokovati ozbiljne simptome trovanja hranom, poput povraćanja i dijareje.
Najnovije
Najčitanije
13
47
13
45
13
18
13
06
13
06
Trenutno na programu
12:00
Pogledaj u sutra EP 191 (R, 12+)
serijski program
12:30
Pogledaj u sutra EP 192 (R, 12+)
serijski program
12:55
Aviondžije S01 EP03 (R)
serijski program
13:25
Aviondžije S01 EP04 (R)
serijski program
13:55
Vijesti
informativni program vijesti
14:00
Keto kuhinjica
lajfstajl
14:15
Alo Alo S06 EP 03 (R, 12+)
serijski program