Izvor:
Pink
15.01.2025
10:43
Peršun je neizostavan začin kod nas, kako za supe tako i za mnoge druge stvari, a najbolje je kada je savršeno svjež.
Ако желите да продужите свјежину ове биљке, а истовремено сте противници замрзавања, имамо ефикасан и једноставан начин за вас.
Сипајте у посуду воду. Додајте кашику соде бикарбоне. Умочите першун. Овако чистите ову биљку. Попрскајте сирће на даску за сјечење и обришите је крпом. Затим исјецкајте першун. Ставите папирни убрус на дно тегла па ставите першун.
Чувајте теглу у фрижидеру. Можете је држати тамо мјесец дана. Захваљујући овом трику, першун ће задржати арому и укус, преноси Пинк.
Najnovije
Najčitanije
20
41
20
36
20
26
20
25
20
19
Trenutno na programu