Large banner

Zašto je dobro peršunov list držati u vodi sa sodom bikarbonom

Izvor:

Pink

15.01.2025

10:43

Komentari:
Зашто је добро першунов лист држати у води са содом бикарбоном

Peršun je neizostavan začin kod nas, kako za supe tako i za mnoge druge stvari, a najbolje je kada je savršeno svjež.

Ако желите да продужите свјежину ове биљке, а истовремено сте противници замрзавања, имамо ефикасан и једноставан начин за вас.

Сипајте у посуду воду. Додајте кашику соде бикарбоне. Умочите першун. Овако чистите ову биљку. Попрскајте сирће на даску за сјечење и обришите је крпом. Затим исјецкајте першун. Ставите папирни убрус на дно тегла па ставите першун.

Чувајте теглу у фрижидеру. Можете је држати тамо мјесец дана. Захваљујући овом трику, першун ће задржати арому и укус, преноси Пинк.

Podijeli:

Large banner