Na sajtu Taste Atlas, specijalizovanom za gurmanluke, u kategoriji najbolji doručak na svijetu srpsko jelo komplet lepinja zauzelo je prvo mjesto. Konkurencija je bila jaka, od čak 100 jela, naš specijalitet iz užičkog kraja plasirao na vrhu liste.
Na sajtu se navodi " da se ovo jelo sastoji od tradicionalnog somuna (lepinje) koji se presječe na pola, premaže kajmakom i prelije jajetom. Kombinacija se kratko peče i treba je zaliti pretopom od pečenja. Komplet lepinja se tradicionalno vezuje za Užice i Zlatibor. Vjeruje se da je nastala negdje prije Drugog svjetskog rata, a ime je zvanično registrovao Dragan Lazić, sadašnji vlasnik pekare Kod Šuljage u Užicu.
Na pomenutom sajtu, naš specijalitet osvojio je prvo mjesto sa ubjedljivom ocjenom od 4.8, od maksimalnih 5, na drugom mjestu nalazi se malezijski specijalitiet Roti canai. Na trećem mjestu je Pao de queijo iz Brazila na četvrtom grčki specijalitet Bugaca, a osim užičke lepinje na ovom spisku nalaze se još neka srpska jela poput bureka sa sirom koji je zauzeo 27. mjesto, a potom i gibanice koja je na 75 mjestu na listi. Takođe, na ovoj listi je bilo dosta delikatesa i iz Bosne, kao i Hrvatske, Bugarske i Rumunije.