Nastao saobraćajni kolaps

Bina zatvorila Banjaluku, građani ogorčeni

  • Izvor: ATV
  • 30.12.2021. 10:16

Radnici su počeli sa sklapanjem bine za doček Nove godine u najvećem gradu Srpske, a zbog ovih radova u dijelu Ulice Kralja Petra I Karađorđevića, ista je zatvorena za saobraćaj. Vozači su ogorčeni, a ponajviše taksisti i vozači autobusa.

Građani na autobuse čekaju i do sat vremena

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Aleje Svetog Save, izvršiće se  preusmjeravanje autobusa u Bulevar cara Dušana, ulice Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

Građani su ogorčeni, jer na gradski prevoz čekaju i do sat vremena.

Vozači automobila

Ako je neko autom danas krenuo u centar grada, grdno se prevario. Naime, od hotela Bosna do ulice Marije Bursać, potpuno je zatvoren za automobile i autobuse.

Svi Banjaluičani ali i gosti treba da znaju da je glavan gradska saobraćajnica zatovrena od juče (29. decembra) pa sve do 3. januara. Sve zbog proslave novogdišnjih praznika. 

Pronaći parking - čudo

"Velika gužva i ne znam šta da vam kažem. Kako je biti vozač? Teško, jako teško? Grad je prebukiran, ipak je puno automobila, stvarno za ovako mali grad. Je li teško naći parking u Banjaluci ovih dana? Najteže, najteže, stvarno je katastrofa, i u saobraćaju, znači haos", kažu Banjalučani.