Banjaluka

Еkotlon - Porodični izazov: Spoj sporta, ekologije, edukacije i igre na Banj brdu!

  • Izvor: PR
  • 09.10.2024. 18:03

Na Banj brdu u Banjaluci održaće se prvo izdanje sportske manifestacije „Еkotlon (Ecothlon) - Porodični izazov“.

Ova jedinstvena manifestacija, koju organizuju “SKC KIDS” i “4Falkons”, savršeno spaja sport, ekološku edukaciju i kreativnost. „Еkotlon“ nije samo trka, već prava prilika za porodice da zajedno provedu kvalitetno vrijeme na otvorenom, povezujući se s prirodom i jedni s drugima. Događaj kombinuje igre, fizičke izazove i edukativne zadatke, stvarajući okruženje u kojem se djeca i odrasli mogu zabaviti, učiti i sarađivati.

Organizatori vjeruju u moć učenja kroz igru, zbog čega su aktivnosti osmišljene tako da promovišu timski rad, kreativnost i ekološku svijest.

Jedinstvena trka za cijelu porodicu

U okviru „Еkotlona“, porodice će se suočiti s različitim izazovima koji uključuju fizičke prepreke, ekološke igre i kreativne zadatke. Svaki segment trke doprinosi razvoju djece, naglašavajući važnost očuvanja prirodnog okruženja. Zajedno, članovi porodice – roditelji, djeca, bake, deke, pa čak i kućni ljubimci – ujediniće snage kako bi istražili prirodu i pokazali kreativnost.

Poznato kao "pluća grada", Banj brdo je jedno od najlepših prirodnih blaga Banjaluke, smješteno neposredno izvan urbanog jezgra. Ova zelena oaza pruža idealno okruženje za trku, omogućavajući učesnicima da uživaju u prirodnim ljepotama, dok se istovremeno posvećuju učenju i zajedničkoj zabavi.

Еdukacija i kreativnost u fokusu

Pored porodičnog izazova, istog dana, sa zajedničkim startom, održaće se i već dobro poznata trka sa preprekama za odrasle – „4Falkons“. Ova trka, koja je privukla mnoge takmičare iz regiona, predstavlja pravi izazov za sve ljubitelje adrenalina i avanture.

Ne propustite ovaj nezaboravni vikend na Banj brdu, gdje će trkački izazovi, prirodne ljepote i zajedništvo biti u prvom planu! Prijavite se na sajtu 4falcons.ba i osigurajte svoje mjesto!

Svi prihodi od kotizacija biće usmjereni za pomoć mještanima područja pogođenih poplavama. 



Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Velike bitke Drugog svjetskog rata

    'Velike bitke Drugog svjetskog rata

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Serija: Aviondžije (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:10 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:25 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)