Saopštenje

FK Budućnost upozorio Gradsku upravu: Nećete nam uzeti ono što je naše, uplatite obećanih 100.000 KM

  • Izvor: ATV
  • 21.10.2024. 16:14

Fudbalski klub Budućnost iz Šargovca upozorava Gradsku upravu Banja Luka da ne iznosi prijetnje o iseljavanju iz prostorija kluba, tačnije balona u kojem treniraju naša djeca, saopšteno je iz ovog kluba.

U saopštenju se navodi da je FK Budućnost kao Klub sopstvenim sredstvima izgradio i održavao svlačionice koje se nalaze sada u balonu, kao i sam balon održavao dugi niz godina.

"Podsjećamo da je prostor na kojem se nalazi sportski balon vlasništvo gradske imovine koju FK Budućnost koristi od 1972. godine, a imovinom upravlja Skupština grada, a ne gradonačelnik ili menadžer Bojan Kresojević, koji pokušava preuzeti kontrolu nad klubskom imovinom i klubom. Nećete nam uzeti ono što je naše. Uplatite odobrenih i obećanih 100.000 KM, koja su usvojena u budžetu grada, kako bismo poboljšali uslove za treniranje naših stotinu mališana. Ne dozvolite da prijetnje zamijene odgovorno upravljanje i podršku sportskim klubovima", stoji u saopštenju uprave FK Budućnost.

Klub je dalje poručio da su svlačionice i kancelarije kluba izgrađene isključivo zahvaljujući finansiranju i podršci kluba i njegovih prijatelja, te da nije nikada uknjižen kao vlasništvo Grada, što dodatno potvrđuje da se pokušava izvršiti neosnovana prisvajanja.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: