Banjaluka

Milošević demantovao Stanivukovića: SPS je inicirao rekonstrukciju Subotičke ulice

  • 13.05.2024. 16:51

Darko Milošević, šef kluba odbornika Socijalističke partije Srpske u Skupštini grada Banjaluka, demantovao je gradonačelnika Draška Stanivukovića te poručio da je SPS inicirao rekonstrukciju Subotičke ulice u naselju Šargovac.

Stanivuković je ranije optužio SPS da njihovi odbornici nisu glasali u gradskoj Skupštini kada je na dnevnom redu bila rekonstrukcija Subotičke ulice.

“Gradonačelnik Stanivuković nije rekao istinu. Odbornici SPS-a ne da su glasali za rekonstrukciju Subotičke ulice, nego je SPS i inicijator navedenog projekta, kao što je SPS bio inicijator i rekonstrukcije Šargovačke ulice. Na ovim projektima smo insistirali zbog bezbjednosti mnogobrojnih učenika koji tim ulicama svakodnevno prolaze, ali i bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju”, naveo je Milošević.

On je poručio da je SPS-u od presudne važnosti kako ljudi žive i u Šargovcu i u Drakuliću, ali i svim ostalim i naseljima na teritoriji grada Banjaluka. Dodao je da su sredstva za izgradnju Subotičke ulice obezbijeđena iz kredita.

Pratite nas i putem Vibera