Ubacili u petu i krenuli đonom

Otvoreni ''rat'' opozicionara: Prozivke, prepucavanja, prijetnje i optužbe!

  • Izvor: ATV
  • 20.09.2024. 19:18

Stanivuković, Drinić, Trivić, Vukanović i još poneki nebitniji lik od njih, prozivaju se, prepucavaju, prijete i međusobno optužuju mjesecima, a sada su, izgleda, ubacili u petu i krenuli đonom, valjda zbog predizborne kampanje.

Ne zna se ko više briljira, mada, po slobodnoj procjeni, prednost bi danas dali Jeleni Trivić koja, i dvije godine nakon sramotnog slavlja na ulicama Banjaluke, opet govori kako je onda pobjedila. Ali, taj problem sada po strani, jer su joj bitniji nekadašnji drugari, trenutno, najveći neprijatelji. 

Trivićka ne bira riječi za Stanivukovića: Za 100 metara asfalta traže isto toliko glasova

Trivićka ne bira riječi za Stanivukovića: Za 100 metara asfalta traže isto toliko glasova

Za svoje bivše stranačke kolege kaže da za 100 metara asfalta traže isto toliko glasova. Proziva Stanivukovića da betonira parkove i pravi nefunkcionalne kružne tokove, a svi se oni, tvrdi Trivićka, finansijski ugrađuju u te poslove. S druge strane, ovi koje ona proziva oko finansija takođe pitaju nju za finansije - odakle pare da se sa profesorskom platom plaća partija, kampanja i poslovni prostori za stranku? 

"Da ja sada odgovaram kontra pitanjem, ko finansira vašu kampanju da ne možete da okrenete glavu, a da ne vidite ove bilborde gdje su oni kao digli glave, vire oni izvan cilindra bilborda. Na temu finansiranja naše političke organizacije sam dala sve moguće odgovore uputila na sve zvanične adrese i nemam potrebu da se pravdam, a pogotovu ne Nebojši Driniću", kaže Jelena Trivić, predsjednik Narodnog fronta. 

Osobe sa kriminalnom prošlošću glavne uzdanice Draška Stanivukovića

Osobe sa kriminalnom prošlošću glavne uzdanice Draška Stanivukovića

Za Drinićevu politiku kaže da je reketiranje. A on odgovara - Jelena Trivić je došla do toga da lijepi plakate. I još poručuje-

"Od ulaska u Narodnu skupštinu Republike Srpske putem kompenzacione liste, gdje je ostvarila poraz po ličnim glasovima, preko drugog poraza na republičkom izborima, “Pereca” brzinom svjetlosti ide u treći poraz i time napokon stiže do svoje idealne uloge u izbornom procesu", rekao je Drinić.

Trivićeva drvetom ''tuče'' Draška, ali i lešinari nad ugašenim i sankcionisanim kompanijama

Trivićeva drvetom ''tuče'' Draška, ali i lešinari nad ugašenim i sankcionisanim kompanijama

Teško je povjerovati da su ovo dvoje nekada radili zajedno i imali isti cilj. Mada, sada je potpuno jasno da ih je samo lični interes držao na okupu, a o tome smo nebrojeno puta pisali i dok su svi oni bili zajedno. Sada su Drinić i Stanivuković zajedno, a podsjećamo da postoje saznanja kako planiraju da preuzmu stranku i riješe se Branislava Borenovića i Igora Crnatka. Treba riješiti i zbrisati sa političke scene Stanivukovića, to je ranije poručio Nebojša Vukanović i dodao da se neće smiriti dok to ne uradi. 

ATV ekskluzivno: Dokaz da Draško Stanivuković obmanjuje mlade bračne parove i samohrane roditelje

ATV ekskluzivno: Dokaz da Draško Stanivuković obmanjuje mlade bračne parove i samohrane roditelje

"Ja im od srca želim svu sreću i sve najbolje u životu. Neka se takmiče po programu i neka govore šta misle da trebaju", kaže Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Jasno je šta jedni od drugima misle i više nema dileme da je ovo otvoreni rat opozicionara. Čak su došli do toga da jedni druge nazivaju psihopatama. Valjda oni najbolje znaju jedni druge, pošto su dugo radili i mnogo vremena provodili zajedno. Iz tog perioda i podsjetnik na osobu sa početka ove priče koja u svojoj glavi i dalje vrti sumanuti film iz koga je jedna od najpoznatijih scena:

"ALI JA SAM OČЕKIVALA DA SAM POBIJЕDILA"

Pratite nas i putem Vibera