Nije mario na koji način će da napravi haos

Pravio ''cirkus'' da bi se dokopao fotelje: Kako je Stanivuković blokirao Banjaluku?

  • Izvor: ATV
  • 21.09.2024. 13:36

Blokade Banjaluke mogu da padnu na pamet samo aktuelnom gradonačelniku, jer Draško Stanivuković u svojim pokušajima da se dokopa fotelje prvog čovjeka grada, nije mario na koji način će da napravi haos.

Tako je mlađani, prvo aktivista, zatim odbornik pa narodni poslanik, koristio razne performanse samo da bi došao u centar pažnje. Gulio je asfalt, vezao kese oko nogu i nosio štap da bi izgledao kao bogalj, padao na pješačkom prelazu, upadao na privatne posjede....

Svakako veliki problem je napravio u Banjaluci, kada je bio učesnik neovlašćene blokade saobraćaja kod Prijedorske petlje, te ugrozio tuđe živote jer vozilo Hitne pomoći nije moglo proći.

Čak je bahatost ljudi, koji su blokirali saobraćaj, išla do te mjere da su pretresali vozilo Hitne pomoći, da se oni uvjere da je u njemu zaista pacijent. Nakon ove situacije čak i oni koju su podržavali proteste zbog poskupljenja goriva, bili su zgroženi ovim činom.

Treba se prisjetiti da je aktuelni gradonačelnik, a tada odbornik PDP-a blokirao neka od najvećih banjalučkih naselja, tako što je sa svojim "istomišljenicima" prelazio preko pješačkog prelaza skoro sat vremena.

Da bude još morbidnija, Stanivuković se "prerušio" u bogalja, nosio je štap i kesu oko noge, te padao na saobraćajnici. Ovim ne samo da je ugrozio svoj i život svoj aktivista, nego i bezbjednost svih učesnika u saobraćaju.

(Foto: AA, printskrin, RTRS)

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:00 Ćirilica

    'Kroz uzbudljiv, dinamičan i nepredvidiv razgovor sa različitom paletom gostiju - od stručnjaka i renomiranih teoretičara, političara i funkcionera, umjetnika do estradnih ličnosti otkriva informacije koje ne objavljuju ni najskandalozniji tabloidi.

  • 16:00 Revolucije 1917 (R)

    Revolucije 1917 (R)

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Odmetnica (12+) (R)

    Odmetnica (12+) (R)

  • 17:50 Еmisija: Еnergo klub (R)

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:20 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.