Proslava uspjeha vaterpolista

Snimak slavlja u Banjaluci obišao region

  • Izvor: ATV
  • 12.08.2024. 21:37

Banjalučki bajker Nemanja Mihajlović proslavio olimpijske medalje Srbije na spektakularan način. Video njegove vožnje obišao je region. Kroz centar Banjaluke stojeći na motoru uz srpsku trobojku stigao je na proslavu zlatne medalje koju su osvojili vaterpolisti. Za manje od 24 sata snimak je dostigao više od 930. 000 pregleda. Za ATV priča da u moru trobojki i automobila nije očekivao toliku pažnju javnosti.

"Nisam nikada imao ovakav odaziv. očigledno sam ubo trenutak, i svo ovo slavlje i momci šta su napravili na OI, jednostavno se poklopilo. Meni je tako naišao momenat da tako proslavim. U trenutku sam osjetio tako. Nadam se da neko ne misli da sam ugrozio nekog u saobraćaju, ja se 15 godina bavim ovim sportom i ono što sa radio na snimku je najjednostavniji trik koji ja radim na motoru", kaže Nemanja Mihajlović, profesionalni stant vozač.

Snimak na kojem Mihajlović stoji na motoru u pokretu samo je jedan od brojnih koji prikazuje njegovu vještinu. Vožnja koju su Banjalučani rijetko mogli da vide za njega je jednostavna.

"Ustvari, ja samo održavam balans, motor ide sam. Brzina ga drži, što sporije ideš, teže je da se održavaš na njemu, ali to sam toliko puta uradio da, isto mi je da stojim ovdje sada sa vama ili stojim na motoru", kaže Nemanja Mihajlović.

A sve je, kaže Mihajlović, počelo neobaveznom adrenalinskom vožnjom na biciklu, a tek kasnije kupio je motor na kojem je nastavio svoj hobi. Pojavom interneta saznao je da su njegovi podvizi, zapravo, profesionalni sport.

"Počinje moja profesionalna karijera. Te godine sam već osvojio Mađarski kup, ustvari Еvropski kup i 2014. Svjetsko takmičenje u Bugarskoj, takođe prvo mjesto", kaže Mihajlović.

Mihajlović se prije pet godina povukao iz profesionalnog bavljenja kaskaderskom vožnjom motora. Međutim to što je njegov snimak za samo nekoliko sati postao viralan, mogao bi da ga vrati ovom adrenalinskom sportu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Narod priča

    ''Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.