Zlo

Užas u Banjaluci: Mrtvog psa ubacili u kontejner Mozaika prijateljstva

  • Izvor: ATV
  • 24.09.2024. 11:02

Volonteri Mozaika prijateljstva u kontejneru "Hljeb od tekstila" pronašli su ubijenog psa.

"Dragi naši, zaista smo kao ljudska bića dotakli dno dna. Malo je reći katastrofalna, užasna scena koju su doživjeli naši volonteri u magacinu dok su sortirali garderobu koju vi donirate u naše žute kontejnere. Pored toga što smo u njima nalazili kućno smeće, uneređene pelene, posteljinu, ovo danas ne da nas je ostavilo bez teksta već najdublje pogodilo u naša srca. Nekim zlotvorima nije bilo dovoljno što su ubili psa, već su ga nakon toga ubacili u naš kontejner", saopšteno je na Fejsbuk stranici ovog udruženja.

Banjalučanin progutao marihuanu kad je vidio policiju

Banjalučanin progutao marihuanu kad je vidio policiju

Volonteri su ostali u šoku kada su otvorili vreću, a fotografiju užasa nisu htjeli da objavljuju.

"Zlotvori, ako vam već pas nije bio svet jer Vam nisu sveti ni naši ljudi ni naša djeca koja su ovog trenutka mogla dobiti neku zarazu jer se u našu halu ni u ovim trenucima ne može ući od nesnosnog smrada. Samo se pitamo i ovaj put dokle ide ljudska zloba", poručio je ogorčeni tim Mozaika prijateljstva.

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:45 Serija: Mućke (R) (12+)

    ''Mućke

  • 13:15 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    ''Serija: Aviondžije (R)

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.