Ugostitelj iz Bočca

Vidačković tvrdi da ga je Drinić prevario: ''Da mi vrati 5.000 maraka''!

  • Izvor: ATV
  • 30.09.2024. 19:10

Nebojša Drinić prevario me za 5.000 maraka. Tvrdi to Željko Vidačković, ugostitelj iz Bočca. Novac je, kaže, dao Driniću da bi mu učinio uslugu, međutim, Vidačković nije dobio ni jedno ni drugo. Sve to sinoć je htio da pita Drinića, ne predizbornog skupu na koji je slučajno naletio, međutim Drinića tada nije bilo.

"Pitao sam hoće li doći Nebojša Drinić da mi vrati 5.000 KM koje sam mu dao za uslugu zaposlenja, radnog mjesta. Obezbjeđenje je prišlo meni i pitalo šta je problem? Ja sam rekao nikakav problem, došao sam drugim poslom ali eto ako je već tu da tražim svoje pare. Oni su rekli da nije ni mjesto ni vrijeme, kao da nije bilo ni mjesto ni vrijeme kada sam ja davao pare pa niko nije reagovao. Poslije je prišao policajac iz stanice Krupa vodio me do auta da porazgovara sa mnom, ja sam rekao da ja ništa nisam ni uradio“, rekao je Željko Vidačković, ugostitelj.

Drinić prevario ugostitelja za 5.000 KM, pokrenuta istraga

Drinić prevario ugostitelja za 5.000 KM, pokrenuta istraga

Vidačković je Drinića na kraju prijavio, iako je prema informacijama iz policije, za Drinića imao drugi plan. 

„Obavještavamo vas da je dana 29.09.2024. godine u mjestu Bočac, u vremenu od 16,00 do 18,00 časova održana tribina jedne političke partije, gdje je jedno lice u prisustvu više lica reklo da će jednog od članova partije pogoditi jajima ako mu ne da odgovor na pitanje.Navedeno lice je iz preventivnih razloga, kako ne bi došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane policijskih službenika udaljen sa javnog skupa i pozvan u Policijsku stanicu Banjaluka – Lauš, radi obavljanja informativnog razgovora“, rekli su iz PU Banjaluka.

Da je ovo samo jedna u nizu Drinićevih mutnih radnji, unazad nekoliko dana tvrde i drugi članovi PDP. Bivši članovi ove stranke poručuju da neko mora krivično da odgovara. I dok mu u stranci gori na sve strane lider PDP-a  krivi medije. Umjesto da se pozabavi sa tim ko mu šta radi u stranci, on se bavi ATV-om. Očigledno je Borenović zaboravio da optužbe na račun Stanivukovića i Drinića iznose njihovi članovi i kandidati a ne ATV. Pa bi tako prema informacijama ATV-a trebao i svojom foteljom da se pozabavi jer su upravu nju pikirale mlade nade PDP-a. Sva dešavanja ukazuju samo  jedno - PDP je u ozbiljnoj krizi.

Vidačković: Došao sam na skup da tražim od Drinića svojih 5.000 KM

Vidačković: Došao sam na skup da tražim od Drinića svojih 5.000 KM

„Ono što je po meni loše za političku partiju jeste odsustvo i moralne i profesionalne političke odgovornosti najodgovornijih ljudi u partiji prije svega predsjednika partije. Vi kada slušate i gledate Borenovića vi bi rekli da se tu ništa ne dešava da je sve u najboljem redu i da PDP nikada nije bio jači. Moja je teza, ja to odavno govorim da je PDP u ozbiljnoj krizi i da je on praktično pred gašenjem“, izjavio je Dragomir Vuković, sociolog i univerzitetski profesor.

Da je tako, najbolje pokazuje Igor Crnadak, koga u Stanivukovićevoj kampanji, nema nigdje. A tribine PDP-a izbjegavaju Dragan Milanović i Bojan Kresojević.

Pratite nas i putem Vibera