Šef Kluba poslanika SNSD-a u PD PS BiH

Vulićevoj stigla još jedna prijeteća poruka: ''Ćetnikušo bliži ti se kraj''

  • Izvor: ATV
  • 05.07.2024. 13:17

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić dobila je danas još jednu u nizu prijetnji po život u kojoj se navodi da joj se "bliži kraj".

"Ćetnikušo bliži ti se kraj. Neće te spasit ni ti ćetnici što tobom hodaju. Kažeš samo dejtonska BiH a ja ću te uvjerit kada ne bude vas vlaha biće naša i obećana Bosna po Alahu", navodi se u prijetećoj poruci upućenoj na adresu "Klub crvene sekte, SNSD Trg Bosne i Hercegovine 1 Sarajevo".

Vulićeva je ovu prijetnju objavila na svom Instagram nalogu, navodeći da ovako izgledaju aktivnosti političkog Sarajeva kada pokušavaju izabranom poslaniku iz Republike Srpske uskratiti slobodu govora i djelovanja jer im smeta izricanje istine.

"Samo prijetite, samo vrijeđajte i znajte, samo jednom me ubiti možete. Necivilizovani, ostrašćeni svijete ponavljam, BiH može biti dejtonska ili nikakva. Srbi se neće povinovati i nikada nisu. Živjela Republika Srpska!", poručila je Vulićeva. 

Nešto ranije, ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH Nenad Nešić je objavio da mu je u Kabinet stigla prijeteća poruka, u kojoj se pominje da će njemu i Vulićevoj "Alah uskoro dosuditi".

Prijetnje Nešiću i Vulićevoj: ''Uskoro će vam Alah dosuditi''

Prijetnje Nešiću i Vulićevoj: ''Uskoro će vam Alah dosuditi''



Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    'Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.