"Roditelj kao odgovor na dječje potrebe"

Doktor Gordon Njufild stiže u Banjaluku

  • Izvor: ATV
  • 11.10.2024. 12:43

U prostorijama Narodnog pozorišta Republike Srpske, doktor Gordon Njufild održaće predavanje pod nazivom "Roditelj kao odgovor na dječje potrebe", a u organizaciji Fondacije "Novak Đoković".

Saopštenje prenosimo u cijelosti:

- Ovim povodom, izjave za medije će davati Jelena Đoković, suosnivačica i globalna direktorka Fondacije Novak Đoković. Nakon toga, od 18.00h će za predstavnike medija biti organizovano kratko prisustvo na samom događaju radi snimanja pokrivalica.

Dr Gordon Njufild je jedan od najvećih autoriteta u oblasti dječjeg razvoja, koautor bestselera „Budite oslonac svojoj deci“ i mentor čuvenog dr Gabora Matea. U svojoj, karijeri, dugoj više od 40 godina, radio je kao klinički psiholog s djecom, omladinom i osobama koji brinu o njihovom razvoju. Posljednje dvije decenije posvetio je kreiranju kurseva za roditelje i nastavnike u okviru svog Njufild Instituta – onlajn obrazovnog instituta i svjetske dobrotvorne organizacije posvećene primjeni razvojne nauke pri odgajanju dece.

Nakon posjeta dr Šefali i dr Gabora Matea, gostovanjem dr Njufilda Fondacija Novak Đoković ove godine nastavlja svoj program „Razgovori o roditeljstvu", a posjetioci mogu da očekuju korisne savjete o temama kao što su kako prevazići brojne izazove roditeljstva kroz različite faze odrastanja djece, kao i šta je najvažnije u odnosu koji grade s djecom. Nakon Banja Luka, razgovori s dr Gordonom Njufildom će biti održani i u Zagrebu i Ljubljani - navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem Vibera