Ko je novi predsjednik

Nesuglasice kostajničkih lovaca

  • Izvor: ATV
  • 05.07.2024. 19:08

Posvađani su kostajnički lovci jer bivši predsjednik Lovačkog udruženja ''Balj'' ne želi da se pomiri sa činjenicom da mu je istekao mandat. Novi je Slobodan Đurić, koji kaže da bivši, Nenad Reljić, ne prihvata rezultate izbora u Udruženju. I to nije sve. Upiru prstom u Reljića i tvrde da je obmanuo sud, a pominju i lažno predstavljanje.

- Nenad Reljić je obmanuo sud podeskom lažnog falsifikovanja dokumenta i podeskom od strane N.N. lica žalbe, koje se predstavilo kao Ostoja Kantar, a što je bilo nedokazivo - kaže Ostoja Kantar, novoizabrani predsjednik Skupštine Lovačkog udruženja "Balj".

Zvali smo Nenada Reljića koji kaže da je sve urađeno po zakonu, a za probleme krivi neke ljude sa strane. I to nije sve. Izgleda da mu je od toga da više nije predsjednik Lovačkog udruženja teže palo to što smo ga mi nazvali i pitali šta se dešava? Odgovor u stilu razmaženog djeteta je nešto što se ne očekuje od odraslog čovjeka.

- S obzirom da ste vi sa ATV-a ja ću odmah sutra zvati BN, jer ste vi režimska televizija, režimski medij - poručio je Nenad Reljić.

Da je osnovni posao novinara da prozove i čuje obe strane, Reljiću je, očigledno, teško da shvati, ali to je već njegov problem. S obzirom na ovakvo djetinjasto ponašanje, onda bi mogao da se požali i na Inspektorat koji je utvrdio da Lovačko udruženje "Balj" nema odgovorno lice za predstavljanje i zastupanje pošto je prethodnom rukovodstvu, rekli smo već, istekao mandat.

- Čovjek je jednostavno odbio da prihvati rezultate te Skupštine i kada je Sud trebalo da odluči o tome, bez našeg znanja je poslao još jedan zahtjev za registraciju i još jedan akt gdje su fingirani izbori, napravljeni dupli. Kad sam tražio da mi pročitaju Upravni odbor koji je na toj Skupštini izabran, rekli su da to nema - ističe Slobodan Đurić, novoizabrani predsjednik LU "Balj" Kostajnica.

Šta je to toliko važno i bitno u funkciji predsjednika lokalnog Lovačkog udruženja pa da se zbog nje dešavaju ovakve situacije, nije baš najjasnije. Zašto nekome smeta što smo pozvali obe strane, takođe je nejasno. Ljudi iz novog rukovodstva uvjereni su da će pravda pobijediti i da će se situacija uskoro riješiti. Ovi drugi će se požaliti opozicionim medijima.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: