Policajci MUP-a Srpske spriječili samoubistvo u Derventi

  • 02.04.2021. 18:18

Brzom reakcijom policijskog službenika Policijske stanice Derventa, danas je oko podne na Starom mostu nad Ukrinom u ovog gradu spriječeno samoubistvo šezdesetogodišnjakinje B. J. iz Dervente.

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je da je dežurnom kriminalističkom tehničaru Policijske stanice Derventa u blizini Starog mosta u Derventi, obratio se građanin koji mu je saopštio da se na „Starom mostu nalazi nepoznata ženska osoba koja najvjerovatnije ima namjeru da skoči u rijeku Ukrinu i da izvrši samoubistvo“.

- Policijski službenik se trčećim korakom uputio ka licu mjesta, gdje je opreznim postupanjem zadobio povjerenje B.J. (60) iz Dervente nakon čega joj je pomogao da bezbjedno pređe na unutrašnju stranu mosta-navedeno je u saopštenju dobojske policijske uprave.

Ženi je potom ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Derventa odakle je prevezena u dobojsku bolnicu.

Inače, policijski službenici Policijske uprave Doboj, za samo nepuna četiri mjeseca ove godine, spriječili su tri samoubistva.

- Osim ovog slučaja u mestu Novo Selo, na području opštine Brod, spriječeno je samoubistvo vješanjem dvadesetosmogodišnjaka iz Gradiške. U mjestu Karanovac, područje opštine Petrovo, spriječeno je samoubistvo četrdesetosomogodišnjakinje iz Petrova, koja je imala namjeru da izvrši samoubistvo na željezničkoj pruzi a potom u rijeci Spreči-podsjećaju iz policije.

Ovome treba dodati i slučaj spašavanja od 29.marta kada je jedan Modričanin spriječio samoubistvo u Ulici Riste Mikičića u tom gradu.

(Novosti)

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Tajne muzeja (R)

    ''Tajne muzeja (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.