Sjajna prilika

Jeftinije nego Grčka: 7 dana ljetovanja na hit destinaciji samo 295 evra

  • Izvor: Mondo.rs
  • 06.07.2024. 15:33

Svako od nas je nekada sanjao da posjeti Španiju - zemlju bogate kulture, a prva asocijacija su uvijek sunce, plaže, priroda, kuhinja i arhitektura genijalnog Gaudija. To je izgleda postalo dostupnije nego nekada, i skoro da su se cijene ljetovanja u Španiji izjednačile sa cijenama ljetovanja u Grčkoj.

Mnoge agencije su uvrstile Španiju u svoje ponude, a mnogi traže smještaj i karte sami, pa se još više isplati ljetovati tamo. Što se tiče ponuda agencija, portal "Mondo" je provjerio kako se kreću cijene. Ako želite da prođete jeftinije, do Španije može da se ide i autobusom. Jedna od ponuda na koju su naišli jeste paket aranžman 12 dana: Autobuski prevoz + 6 polu pansiona u Ljoret de maru + 1 noćenje sa doručkom u Montekatiniju za 520 evra po osobi.

Potpuni debakl Anđele Ignjatović Breskvice

Potpuni debakl Anđele Ignjatović Breskvice

Takođe cijene zavise od hotela koji izaberete, ali i od perioda u kom želite da idete. Što se tiče ponuda gdje je uključen avionski prevoz cijene se kreću od 420 evra, pa sve do 2.500 evra po osobi. Što se tiče ove jeftinije ponude, u cijenu je uključena povratna avionska karta, polupansion i sedam noćenja u hotelu sa tri zvjezdice, a ponuda važi za septembar mjesec. Oko 800 evra po osobi će vas koštati isti ovaj hotel u julu ili avgustu.

Ako izaberete neku od ponuda koje nude provjerene Instagram stranice za putovanja, možete da posjetite Španiju (Kosta Brava) u septembru za 295 evra. U cijenu je uključen avionski prevoz i 7 dana (6 noćenja) u hotelu. U cijenu nije uključen transfer od aerodroma do hotela.

Putovanje u oktobru koje sami možete da planirate košta oko 460 evra po osobi. U cijenu su uključene jeftine avio karte koje možete da pronađete preko aplikacije Viz er.

Srpski pjevač kupio sliku na pijaci - ni slutio nije koliko vrijedi

Srpski pjevač kupio sliku na pijaci - ni slutio nije koliko vrijedi

Početkom oktobra su između 60 i 100 evra po osobi (cijene su podložne promjenama). Hotel u Ljoret de Maru sa četiri zvjezdice košta 360 evra po osobi. Hotel je na plaži, a usluga koju nude je polupansion.

Pratite nas i putem Vibera

  • 08:00 Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:50 Mućke (12+) (R)

    'Mućke (12+) (R)

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 11:55 Vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.