Porast broja učesnika i sadržaja

Međunarodni sajam nekretnina i investicija u Banjaluci

  • 06.09.2019. 19:25

Javno privatno partnerstvo, stanogradnja na zapadnom Balkanu, procjena vrijednosti nekretnina, zakon o posredovanju u prometu nekretnina, investicije u turizmu i energetska efikasnost objekata - samo su neke od tema o kojima će se govoriti trećeg i četvrtog oktobra u Banjaluci na Trećem međunrodnom sajmu nekretnina i investicija. 

Organizatori danas poručuju da se ove godine bilježi porast broja učesnika i sadržaja.

"Naš sajam Banjaluci je treći po redu i on se sastoji iz dva dijela. Imamo izlagački dio sajma gdje postoje štandovi gdje se mogu predstaviti preduzeća, a takođe imamo i deset panel diskusija u konferencijskoj sali", kaže Predrag Tešić, organizator Sajma investicija i nekretnina Blire. 

Treću godinu za redom organizacijom sajma bavi se PST kompanija, a ovaj put im se u poslu pridružuje i OMNIA marketing. S obzirom da ovakvi sajmovi postoje u čitavom svijetu, BLIRE je pripremljen po ugledu na one najpoznatije. 

"Želim da napomenem da su ulaznice za posjetioce ovogodišnjeg sajma besplatne, te da su u mogućnosti svi ljudi  koji imaju dobru volju i želju da posjete besplatno ovogodišnji sajam i da saznaju brojne informacije vezane za nekretnine na temu kao što je osiguranje nekretnina, krediti, materijali od kojih se grade današnje nekretnine i slično", kaže Vanja Prosen, marketing menadžer Omnia marketinga.

Na dosadašnjim BLIRE sajmovima učestvovalo je preko 150 izlagača. Partneri su Vlada Rrepublike Srpske, Privredna komora, Fond za zaštitu životne sredine i energetske efikasnosti.