Bankarske usluge bez čekanja

Nova banka otvorila 15. poslovnicu u Banjaluci

  • 02.09.2019. 14:41

Nova banka je otvorila petnaestu poslovnicu u Banjaluci.

To je 65. poslovnica u poslovnoj mreži Nove banke. Unutar moderno uređenog i funkcionalnog prostora Agencije Tržnica, građani i pravna lica mogu da koriste usluge unutrašnjeg i inostranog platnog prometa, da postanu korisnici kredita, štednje i depozita, platnih kartica, kao i ostalih usluga koje pruža Nova banka.

Crvenu vrpcu na svečanom otvaranju presjekli su gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i Srđan Kondić predsjednik Uprave Nove banke.

"Nova banka je vođena vizijom da širenjem poslovne mreže i adekvatnim odgovorima na zahtjeve fizičkih i pravnih lica postigne proširenje broja klijenata koji joj ukazuju povjerenje koristeći kako tradicionalne bankarske usluge tako i nove prozvode. Otvaranje Agencije Tržnica je rezultat našeg nastojanja da klijentima budemo još bliže, dostupni na lokaciji na kojoj se odvija značajna poslovna i finansijska aktivnost", naglasio je Kondić.

U 2019. godini Nova banka je svoju ponudu proširila sa savremenim, multifunkcionalnim uređajima, koji klijentima omogućavaju samostalno korištenje više bankarskih usluga unutar Zone 24/7. To podrazumijeva da su korisnici platnih kartica Nove banke u mogućnosti da koriste klasične bankarske usluge tokom 24 časa bilo koji dan u sedmici, bez čekanja u šalterskom redu. 

Nova banka ima u planu, prateći savremena tehnološka dostignuća da klijentima ponudi još više jednostavnijih i parktičnijih rješenja za korištenje bankarskih usluga.

Ona je jedna od vodećih banaka na tržištu BIH i ove godine obilježava 20 godina uspješnog polovanja. 

  • 08:00 Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:50 Mućke (12+) (R)

    'Mućke (12+) (R)

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 11:55 Vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.