HZMO

Stan od 50 kvadrata prodaju za 10.000 KM

  • Izvor: Agencije
  • 19.09.2024. 06:00

Dok su mnogim građanima vlastiti kvadrati nedostižan san zbog cijena nekretnina koje su otišle u nebo, Hrvatski zavod za penziono osiguranje (HZMO) prodaje one u svom vlasništvu po cijenama znatno nižoj od tržišne pa stan kod Koprivnice možete kupiti već za 5.000 evra (manje od 10.000 maraka).

Nekretnine se prodaju u Belom Manastiru, Glogovcu nedaleko od Koprivnice, Karlovcu, Okučanima, Sunji i Zagrebu. Početne cijene neuporedivo su manje od tržišnih pa se stan od 52 kvadrata u Glogovcu prodaje za 5.090 evra, a kuća s pomoćnim zgradama i dvorištem ukupne površine 386 kvadrata u Okučanima za svega 7.850 evra, piše "Mirovina.hr".

Ugašen cijeli razred zbog nasilnog đaka: Novi detalji slučaja koji je šokirao Hrvatsku

Ugašen cijeli razred zbog nasilnog đaka: Novi detalji slučaja koji je šokirao Hrvatsku

Tri stana veličine oko 70 kvadrata HZMO prodaje u Belom Manastiru, a cijene se kreću između 19.000 i 23.000 evra. Početna cijena za garsonjeru u Karlovcu nešto je veća - 34.350 evra, a stan u Sunju od oko 35 kvadrata prodaje se za 15.000 evra.

Najskuplje ponuđene nekretnine u Zagrebu

Očekivano, najskuplje nekretnine u ponudi HZMO-a su stanovi u glavnom gradu. Za 40 kvadrata u Ulici Vile Velebita zainteresovani će kupci trebati dati minimalno 75.350 evra. Slična kvadratura stana u Ulici Mirka Dejanovića košta 81.350 evra, a stančić od 32 kvadrata u Zagrebu prodaje se za 61.350 evra.

Nekretnine se prodaju u zatečenom stanju viđeno – kupljeno.

Potresno svjedočenje doktora nakon eksplozije pejdžera: Toliko očiju nisam izvadio u životu

Potresno svjedočenje doktora nakon eksplozije pejdžera: Toliko očiju nisam izvadio u životu

"Prodavač ne odgovara za pravne i materijalne nedostatke nekretnine. Ponuđači su dužni uplatiti jamčevinu u visini 10 odsto početne cijene u korist Državnog proračuna. Izabranom ponuđaču uplaćena kapara uračunava se u cijenu, a ostalim ponuđačima HZMO će vratiti kaparu u roku od 30 dana od dana donošenja odluke o odabiru najpovoljnije ponude", objasnili su iz HZMO.

Za sve koji će se odlučiti za kupovinu ovih nekretnina, vremena imaju do 11. oktobra ove godine kada je i krajnji rok za predaju ponuda.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 19:49 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:50 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 19:52 Bez komentara

    Kratka, dinamična i zanimljiva emisija koja okuplja i iznosi video snimke neobičnih i nesvakidašnjih prizora i događaja iz cijelog svijeta.

  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    'Tet a tet sa Tatjanom Trninić

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.