Bingo Banja Luka priredio rođendansku zabavu uz mnoštvo nagrada

Uručena donacija Dajak klubu u iznosu od 5.000 KM

  • Izvor: ATV
  • 30.09.2024. 16:21

Bingo Banja Luka proslavio je rođendan uz fantastičnu cjelodnevnu zabavu za sve posjetioce. I ovoga puta Bingo je bio mjesto okupljanja i zabave za sve generacije, a posjetioci su imali priliku okušati svoju sreću u atraktivnim igrama i osvojiti vrijedne nagrade.

Jedna od najzabavnijih igara bila je sklapanje pazli, gdje su timovi od po dvoje takmičara slagali fotografije prepoznatljivih banjalučkih mjesta, kao što su Gospodska ulica, tvrđava Kastel i dajak. Kako iz Binga niko ne ide praznih ruku, svi učesnici su dobili vrijedne poklone koje je Bingo osigurao zajedno sa partnerima centra: zlatara Sezam, cvjećara Mirellflavers, studio Lumir, apoteka B Farm, restoran Mamička i trgovina Galaksi kod. 

Za najmlađe posjetioce organizovali su kutak pun igara: od XO-a, fejs pejntinga, balona, do igara s kinetičkim pijeskom. Omiljene maskote Sonik i Maršal dodatno su uljepšale dan i donijele osmijehe na lica mališana.

Posebno zanimanje izazvala je interaktivna igrica na displeju „Bingos u Dajaku“, u kojoj su učestvovali i članovi ''Dajak kluba''. Svi posjetioci imali su priliku zaigrati igricu i dati doprinos skupljajući bodove, a Bingo je ovom prilikom uručio donaciju od 5.000 KM "Dajak klubu" za reparaciju čamaca, potvrđujući svoju posvećenost podršci lokalnoj zajednici.

Takođe, posjetioci su tokom cijelog dana uživali u promocijama i degustacijama, a proslava je završena uz rođendansku tortu i izvlačenje dobitnika nagradne igre „Naše mjesto već 10 godina“. 

Bingo Banja Luka zahvaljuje svim posjetiocima i partnerima i upućuje iskrene čestitke dobitnicima 15 vaučera za kupovinu u Bingu u vrijednosti 1.000 KM.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    ' Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:43 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.