RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Aktuelne teme i zanimljivosti za sjajno popodne

  • Izvor: ATV
  • 31.10.2022. 13:31

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za ponedjeljak, 31. oktobar:

Samoubistvo mladića iz Laktaša zbog ismijavanja na društvenim mrežama diglo je ljude na noge i nažalost skrenulo pažnju na veliki broj slučajeva zlostavljanja i ismijavanja na društvenim mrežama. Danas razgovaramo o zloupotrebi društvenih mreža u svrhu zlostavljanja drugih, naročito mladih i svih aspekata koji do toga dovode, te načina da se takav trend smanji.

Danas je Svjetski dan gradova, a mi ćemo obići najljepše djelove naše Banjaluke i predivne lokacije grada na Savi, Gradiške.

Noć vještica – Da li znamo šta ovaj praznik predstavlja? Da li se Banjalučani kostimiraju? Kakva je ponuda prozvoda za proslavu ovog popularnog praznika?

Danas se obilježava Svjetski dan štednje – Koliko znamo da štedimo? Kako da djecu naučimo da štede od malih nogu?

Istražujemo: Šta će biti sa cijenom peleta, te njegovim izvozom?

Očekuje vas još sjajnih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana. 'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi: