RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Aktuelnosti i zabava za odlično popodne

  • Izvor: ATV
  • 17.08.2022. 14:35

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za srijedu, 17. avgust:

Donosimo priču sa Festivala ekologije i turizma “Green Vrbas-Zelena rijeka Vrbas”. Prvi dan obilježilo je poribljavanja, promocija klubova i opreme koji su zastupljeni na rijekama, koncert Kulturnog umjetničkog društva i biranje najljepših fotografija.

Stižu nam dobre statistike. U prvoj polovini godine zabilježen manji broj razvoda u Srpskoj.



Vodimo vas na kurs ronjenja. Koje su osnove ronjenja, šta treba da znate i koja je cijena istog? Razgovaramo sa Miroslavom Miškovićem, instruktorom ronjenja u RK Buk.

Dijelimo karte za koncert poznatog novosadskog ženskog benda 'The Frajle'. Stižu na Tvrđavu Kastel u subotu, 20.8. u 21 čas .

  

A dijelimo karte i za koncert jednog od najboljih
 interpretatora na ex-yu muzičkoj sceni, miljenika ženske publike i pjevača sa bezvremenskim hitovima, Željka Samardžića. Obradovaće banjalučku publiku 20. avgusta u vodenom parku 'Aquana'.

Da li znate kako izgleda Rimska trpeza? Za 'Centar dana' kuvar pripremao je jela koja su nekada bili na trpezi rimskih careva.
 
Aco Pejović pjevao je Trebinju. Našem Bojanu Nosoviću je otkrio kojoj Trebinjki je sinoć posebno zapjevao pjesmu, a Bojan mu se požalio da je ljubomoran jer više nije siguran koga njegova žena više voli - njega ili poznatog pjevača.

Budući da sunce isušuje kožu, a suva koža podložnija je nastanku bora, njega kože nakon sunčanja jednako je važna kao i njega kože prije i za vrijeme sunčanja. Kako da na pravilan način njegujete kožu poslije sunčanja?

Najbolje priče pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi: