RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Aktuelnosti i zabava za sjajno popodne

  • Izvor: ATV
  • 23.02.2023. 14:36

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za četvrtak, 23. februar:

Donosimo detalje konferencije ‘ERI-HEALTH’ projekta, koja je posvećena jačanju razvoja javno-zdravstvene spremnosti za epidemije i vanredne situacije.

Kampanja ‘Pokaži se 2023’ posvećena je borbi protiv akni, jednoj od najučestalijih kožnih bolesti današnjice i tim povodom biće organizovani besplatni pregledi od 1. do 31. marta u privatnim dermatovenerološkim ordinacijama na području cijele BiH. O detaljima kampanje razgovaramo sa Jelenom Petković-Dabić, specijalistom dermatologom sa Univerzitetskog kliničkog centra i predsjednicom Udruženja doktora za kožne i polne bolesti ‘CUTIS’ iz Banjaluke.

Opet smo na časovima domaćinstva u dobojskoj Osnovnoj školi ‘Dositej Obradović’ – kako izgleda učenje pletenja?

Škola sporta za lica sa poteškoćama u razvoju ‘Sunce’ Banja Luka, u subotu organizuje dvije humanitarne zabave na dvije lokacije u Banjaluci. Tim povodom razgovaramo sa organizatorima ove humanitarne akcije, Lukom Čikićem i Filipom Jovanovićem.

Upoznajte Marka Kovačevića, muzičara koji je spojio ‘rock & roll’ i klasičnu muziku – u bendu je bas gitarista, a u Simfonijskom orkestru Narodnog pozorišta kontrabasista.

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi: