RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Druženje koje se ne propušta

  • Izvor: ATV
  • 15.02.2023. 13:25

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za srijedu, 15. februar:

Danas Srpska pravoslavna crkva i vjernici proslavljaju Sretenje Gospodnje – koji običaji i vjerovanja se vezuju za ovaj praznik?

Republika Srbija proslavlja Dan državnosti – naša ekipa javlja nam se iz Beograda, a sa istoričarima pričamo o velikom značaju ovog datuma.

Razgovaramo sa Dijanom Berić, predsjednikom Udruženja roditelja djece oboljele od malignih bolesti ‘Iskra’ o važnosti Svjetskog dana djece oboljele od malignih bolesti, koji se obilježava danas sve od 2002. godine.

Predstavljamo vam kreatore video igre ‘Pets Hero’, Banjalučane koji su već dio svjetske scene video igara, a svojom kreativnošću mogli bi da obezbijede i sredstva za hranu i smještaj stvarnih napuštenih ljubimaca.

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi:
  • 07:00 Svet poljoprivrede (R)

    Poljoprivredna emisija dugogodišnje tradicije donosi provjerene informacije znanja i iskustva koja interesuju svakog poljoprivrednika.

  • 08:00 Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 10:30 Gola nauka, dokumentarni program

    ' Gola nauka, dokumentarni program

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.