RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Druženje koje se ne propušta

  • Izvor: ATV
  • 26.10.2022. 13:28

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za srijedu, 26. oktobar:

Danas je Međunarodni dan međusobnog pomaganja, koji neguje empatiju i altruizam. Kako pomaganje izgleda u poslovnom okruženju, a kako u svakodnevnom životu? Da li pomaganje psihološki pozitivno utiče na nas? Razgovaramo i sa Miroslavom Subašićem iz Udruženja građana ‘Mozaik prijateljstva’ i sa Duškom Rožićem iz Humanitarne organizacije ‘Srpska solidarnost’.

53 godine od katastrofalnog zemljotresa koji je pogodio Banjaluku ‘69. godine, koji je iza sebe ostavio pustoš, u kojem je život izgubilo 15 ljudi, dok 1.117 bilo lakše ili teže povrijeđeno. Kakva su seizmološka predviđanja? Ima li opasnosti od ponovnog zemljotresa takvih razmjera? Na čemu je potrebno raditi da bi se lakše podnijeli takvi potresi zemljišta?

Kraljica jeseni, bundeva, danas slavi svoj međunarodni dan. Mi istražujemo kako se sve može pripremati.

Istražujemo: Koje sve sekcije učenici škola u Banjaluci mogu pohađati potpuno besplatno?

Kolika je potreba za dopunskom nastavom? Za koje predmete je učenicima potrebna dodatna nastava i pomoć? Koliko novaca je potrebno izdvojiti za dopunsku nastavu?

Očekuje vas još mnogo priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi: