RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Druženje koje se ne propušta

  • Izvor: ATV
  • 29.07.2022. 14:00

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za petak, 29. jul:

Dječak Slobodan Stojanović iz zvorničke Kamenice kanonizovan je na 30-tu godišnjicu smrti. Mučenički ubijen u Odbrambeno-otadžbinskom ratu proglašen je za sveca u ime sve mučene djece. Kako se mučenik proglašava svecem i koji je to znacaj za srpski narod?

U toku je realizacija projekta osnivanje JZU Specijalne bolnice ‘Gruber’ u Srebrenici, a koja predstavlja inicijativu za ponovno pokretanje prethodne zdravstvene ustanove, te da se djelatnost u toj ustanovi razvija i unapređuje.

Kozarska Dubica i ljepotica Una biće domaćini lađara iz svih krajeva Srpske. Treća Dubička regata održaće se 7. avgusta. Pripreme uveliko traju, a mi smo se raspitali kako i ko može da se prijavi na ovaj sjajan događaj?

U Srbiji je prijavljen veliki broj lažnih auto službi. Kakva je situacija kod nas i koliko koštaju usluge? Koliko je bilo intervencija u Automoto savezu Republike Srpske?

Ljubav trećeg doba – gdje upoznati partnera?

Saznajte koja su najpotcjenjenije turističke destinacije.

Družimo se sa jednom i jedinom divom Balkana – Lepa Brena danas je u ‘Centru dana’.

Najbolje priče pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi:
  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.