RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Najbolje popodne uz zanimljive priče

  • Izvor: ATV
  • 18.08.2022. 15:00

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za četvrtak, 18. avgust:


Povraćanje, dijarea, malaksalost . To su samo neki od simptoma koji mogu biti znakovi korona virusa. Međutim, to ne mora da znači. Budite oprezni jer ovih dana hara stomačni virus. Kako da ga prepoznate i kako da spriječite težu kliničku sliku?

Kako izgleda Narodna skupština iz drugog ugla? Šta kažu i kako je doživljavaju oni koji su svoj radni vijek proveli u izvještavanju rada parlamentaraca?

Profesionalno se bavi obaranjem ruku. Diže tegove od nekoliko desetina kilograma u čemu je i dvostruka šampionka, a po struci je mašinski inženjer koji razvija oružja. Upoznajte 30-ogodišnju Biljanu Erić iz Trstenika.

Milica Dumanovski je ove godine donijela u Banjaluku 10 nagrada sa raznih pjevačkih internacionalnih festivala. Ona i Maja Manojlović nam dolaze u goste.

Ko je bio vrijedan uveliko ubire plodove svoga rada. Donosimo priču o aktuelnom povrću ali i budućim radovima baštovana.

Pamuk i viskoza su glavni materijali odjevnih komada koje šije Tihana Todić. Peglanje, pranje i sušenje haljina pravljenih od prirodnih materijala lakše je u odnosu na druge. Brend 'Treehana' je karakterističan po tome što svaka kreacija ima posebnu priču, koju dizajnerka dijeli sa onima koji uživaju udobnost i elegantnost njenih kreacija. 




Oslikavala je po Evropskim metrolopalama. Nakon Belgije, Njemačke i Italije svojim talentom uljepšala je i rodni grad. Nataša Konjević oslikala je mural koji ima posebnu poruku. Danas ćete saznati i koju.


Očekuje vas još zanimljivih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi: