RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Najbolje popodnevno druženje

  • Izvor: ATV
  • 20.02.2023. 13:00

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za  ponedjeljak, 20. februar:

Spasioci Republičke uprave civilne zaštite vratili su se iz Turske gdje su deset dana bili u spasilačkoj misiji. U nedjelju su iz ruševina izvukli živo dijete i to je, kažu, nešto što nikada neće zaboraviti. Priču donosi naša Tijana Petković. 

Volonteri Gradske organizacije Crvenog krsta Banjaluka u okviru akcije 'Banjaluka je prijatelj' u Vatrogasnom domu u Hvarskoj ulici svakog radnog dana od 14 do 18 časova prikupljaju pomoć za stanovništvo zemljotresom pogođenih zemalja Turske i Sirije. Akcija traje do 2. marta. Pored liste prioritetnih potreba, podsjećamo da je aktiviran humanitarni broj 17023, čijim pozivanjem donirate 2,00 КM, kao i namjenski žiro račun za prikupljanje druge vrste pomoći, odnosno, novčanih sredstava za pomoć stanovništvu ovih zemalja. Sredstva se mogu uplatiti na žiro račun Društva Crvenog krsta BiH broj: 1340011130004680, naziv banke: ASA Banka d.d. Sarajevo, adresa banke: Fra Anđela Zvizdovića 1/A, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina.

Parkiranje u Banjaluci zadaje ozbiljne glavobolje. Zašto nema dovoljan broj parking mjesta? Pitali smo građane šta misle o ovoj temi.

U goste nam dolazi Ljubo Ninković, novi predsjednik Skupštine grada Banjaluka. Kako će se snaći na ovoj poziciji? Da li je u planu nešto drugačiji pristup u odnosu na svog prethodnika?

Naš Bojan Sandić donosi priču o kontrolorima leta. Provjeravamo kako izgleda posao kontrolora leta? Koliko je ovaj posao stresan?

Razgovaramo sa Milanom Račićem, direktorom Aerodroma Republike Srpske o letovima za nove destinacije, ali i o proširenju postojećih.

Vodimo vas u Šipovo i otkrivamo vam kako izgleda zimska seoska idila i mnogobrojne prirodne ljepote koje krase Šipovo.

Danas je Svjetski dan socijalne pravde. Razgovaramo o tome šta je socijalna pravda i kako se ostvaruje.

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi: