RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Druženje koje se ne propušta

  • Izvor: ATV
  • 16.08.2022. 11:45

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za utorak, 16. avgust:

Pripreme za novu školsku godinu u Srpskoj su uveliko u toku, a roditelji đaka već moraju izdvojiti više novca nego prošle godine za školski pribor, ali i za knjige




- Koliko košta da djecu spremimo za školu? Dječja obuća izuzetno je važna za zdravlje djeteta, a početkom školske godine roditelji obično moraju izdvojiti novac za nekoliko pari, od cipela do papuča za školu. 

- Šta kada vas izbace iz nasljedstva? Ko može da 'obori' testament? Pričamo o načinu podjele imovine, nasljedstvu i testamentu te kako je sve to regulisano Zakonom o nasljeđivanju Republike Srpske sa današnjim sagovornikom, advokatom Aleksom Prole.

- Pravo je vrijeme da se očisti dimnjak. Saznajte koje to najčešće greške pravimo i zbog čega ne bi smjeli čekati zadnji čas?!




- Bilo da je ronjenjenje sport, rekreacija ili profesionalno zanimanje, donosimo priču o onom ronjenju kojim se bavi većina ronilaca kod nas i u svijetu

Jedan od najboljih interpretatora na ex-yu muzičkoj sceni, miljenik ženske publike i pjevač sa bezvremenskim hitovima, obradovaće banjalučku publiku 20. avgusta 2022. godine! Koncert Željka Samardžića, u organizaciji Queen Estrade, održaće se na koncertnom prostoru VP “Aquana”, s početkom u 20.30 časova.

Najbolje priče pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi: