RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Omiljeni dio dana

  • Izvor: ATV
  • 11.10.2022. 14:03

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za utorak, 11. oktobar:

U susret Svjetskom danu hrane, koji se obilježava u nedjelju, razgovaramo o kvalitetu, porijeklu i raznovrsnosti hrane koju konzumiramo, te kakva je situacija sa hranom na globalnom nivou. Na naša pitanja odgovara prof. dr Mirjana Đermanović, magistar farmacije u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske.

Naša Sandra Marjanović provjeriće kako hranu nalaze i pripremaju za svoje korisnike u kuhinji Udruženja ‘Mozaik prijateljstva’, te kako ih u toj plemenitoj misiji svi možemo podržati.

O 21. Međunarodnom festivalu pozorišta za djecu u Dječijem pozorištu Republike Srpske, koji traje do 15. oktobra razgovaramo sa Liljanom Labović Marinković.

Danas je Međunarodni dan djevojčica – Šta su njihova prava i obaveze i kako da im ojačamo svijest o važnosti i jedinstvenosti?

Istražujemo: Vaspitanje nekada i sada?

Upoznajte templara 21. vijeka i saznajte ko su oni bili nekada, a ko su danas?

Za naš ‘Centar dana’ govori pobjednik 75.Svjetskog kupa harmonike održanog u Švajcerskoj, Banjalučanin Radovan Ivanović.

Očekuje vas još sjajnih priča za najbolje popodne, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi: