RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Omiljeni dio dana

  • Izvor: ATV
  • 15.11.2022. 13:25

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za utorak, 15. novembar:

Razgovaramo o svečanoj primopredaji dužnosti predsjenika novoizabranog srpskog člana Predsjedništva BiH Željke Cvijanović novoizabranom predsjeniku Republike Srpske Miloradu Dodiku – naš reporter Sandra Marjanović javiće se iz Palate predsjednika.

Konstituisan je Novi saziv narodne Skupštine, 11. po redu, a prvo zasjedanje je proteklo u znaku zakletvi koje su položili novoizabrani predstavnici Srpske. Ono što je interesantno da nije nikada više bilo novih mladih poslanika ispod 30 godina. Kakvi su njihovi stavovi? Za šta će se zalagati? Kako oni vide rad najvišeg zakonodavnog tijela u Srpskoj?Primjer koji ruši sve predrasude je Milica Ijačić, mlada poslanica iz Trebinja, koja će nakon polaganja zakletve doći u naš studio i predstaviti svoje ciljeve i želje za budući rad.

Da li je poskupio taksi u Banjaluci? Najavljeno je smanjenje cijene goriva, ali velike gužve obeshrabruju vozače taksija – ako budu intenzivnije, kažu, obustaviće rad.

Pričamo o planinarenju sa znalcem Borisom Čikićem,  a donosimo i priču Banjalučaninu Marku Stoliću koji je osvojio čak 78 vrhova preko 2 hiljade metara.

Njeni savjeti su omiljeni, jer ona zna kako mama može sve – sa nama se danas druži Mama za pet, svima poznata Natalija Todorović.

Očekuje vas još sjajnih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    ' Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.