RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Omiljeno popodnevno druženje

  • Izvor: ATV
  • 16.01.2023. 14:11

Nakon kratke januarske pauze ekipa ‘Centra dana’ vraća se sa novim inspirativnim pričama, aktuelnostima i zanimljivostima iz cijelog svijet i za vas kreira program koji će vaše popodne pretvoriti u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za ponedjeljak, 16. januar:

U Republici Srpskoj od danas do 20. januara očekuju se obilne padavine i izlivanje bujičnih vodotokova zbog čega su nadležni izdali upozorenja kako bi se na vrijeme preduzele sve mjere u slučaju odbrane od poplava. Kakve informacije stižu iz Republičkog hidrometerološkog zavoda, kakve iz Republičke uprave civilne zaštite, te koje preventivne radnje se sprovode u gradovima i opštinama?

Kako se vratiti u formu i ritam nakon praznika?

Pravilna ishrana, najbolji put do zdravlja, ali za nju je potreban i ‘dublji džep’ – provjerili smo cijene voća, povrća i ribe.

Istražujemo zašto je januar, a posebno njegov treći ponedjeljak, najdepresivniji dan u godini.

‘Mozaik prijateljstva’ organizovalo je humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstva za pomož ugroženom stanovništvu u Baniji koje je prije dvije godine preživio razoran zemljotres. Tim povodom razgovaramo sa Ljubinkom Spasojevićem i Miroslavom Subašićem.

Dodjeljene Svetosavske nagrade bijeljinskim učiteljima, nastavnicima i vaspitačima.

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi: