RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Omiljeno popodnevno druženje

  • Izvor: ATV
  • 02.09.2022. 15:15

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za petak, 2. septembar:

U ponoć je zvanično počela izborna kampanja za Opšte izbore u BiH zakazane za 2. oktobar. Šta u okviru kampanuje smiju, a šta ne, te šta to nude biračima prijavljeni i verifikovani politički subjekti? Naš kolega Bojan Sandić o predstojećim izborima popričao je i sa kolegama novinarima.

Pričamo o Rimskom festivalu, koji se 3. septembra održava u Gradišci, a gdje će posjetioci moći da nauče kako se pravi rimski mač, kako se kuje rimski novac ili izrađuje mozaik. Osim toga biće pregršt aktivnosti iz rimskog kulinarstva, mode, i života. Detalje će sa nama podijeliti Nemanja Davidović, Gradska uprava Gradiška i Mirko Borjanović iz Kulturnog centra Gradiška.

Razgovaramo o homeopatiji - koliko je učinkovita homeopatija, šta uopšte znamo o tom načinu liječenj i koliko je zastupljena kod nas?

Moto klub ‘Maršal’ na stazi u Zalužanima organizuje Moto trku za Otvoreni šampionat BiH i Republike Srpske. Detalje će nam otkriti prvi čovjek Moto saveza Srpske i predsjednik Moto kluba ‘Maršal’ Duško Drljača.

Očekuje vas još sjajnih priča i dobrog druženja.

Najbolje priče pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi: