RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Popodne koje se ne propušta

  • Izvor: ATV
  • 26.08.2022. 14:00

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za petak, 26. avgust:

Razgovaramo o cijeni nafte. Finale 20. ‘Srpska Open’ – razgovaramo sa Draškom Milinovićem, predsjednikom Teniskog saveza Republike Srpske.

Istražujemo: Sa kojim predznanjem djeca kreću u školu? Šta je obavezno, a šta poželjno da znaju?

Banjalučani dobro pamte vrevu, dječju ciku, graju i veselje u naselju popularno nazvanom Veseli brijeg. Posjetili smo ga danas i provjerili kako mještani čuvenog naselja danas žive.

Razgovaramo o 2. Međunarodnom humanitarnom turniru veteran u malom fudbalu pod sloganom ‘Mi igramo, one pobjeđuju’ na kojem će se okupiti najveće zvijezde sporta.

Konceptualni umjetnici su dobili mjesto gdje mogu da izlože svoje radove. Mlada umjetnica Isidora Branković je odlučila da otvori galeriju i svima pruži priliku za predstavljanje. Zavirili smo u galeriju ‘Vagon’.

Obilježavanje 57. Kočićevog zbora počelo je danas u Banjaluci polaganjem vijenaca ovom srpskom književniku. Kako se upoznati sa DJ kulturom?

Najbolje priče pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi: