RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Popodnevno druženje koje se ne propušta

  • Izvor: ATV
  • 19.09.2022. 13:00

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za ponedjeljak, 19. septembar:

45-ogodišnjem samohranom ocu Darku Vujinoviću život nije bio med i mlijeko, ali posljednjih dana vodi najvažniju bitku života. Boluje od dijabetesa tipa jedan, a nedavna operacija tromba na srcu prikovala ga je u bolničku postelju.

Već desetak dana u trgovinama u Srbiji police s mlijekom su poluprazne. Nestašica mlijeka je službeno proglašena, cijena zamrznuta, a izvoz zabranjen. Tržište mlijeka u Republici Srpskoj nije ugroženo.

Sa Denisom Turkanovićem, pomoćnikom ministra za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo u Vladi Republike Srpske, razgovaramo o projektu 'eBeba' zahvaljujući kojem je Republika Srpska danas dobila nagradu na Ministarskoj konferenciji Zapadnog Balkana u Skoplju.

Kako prepoznati i spriječiti nasilje istraživala je Marijana Stjepanović. 

U Tesliću 'Dani robotike' okupili mlade i talentovane ljude.

Karatista kluba “Energija” iz Banjaluke Pavle Dujaković ponos je svog rodnog grada Banjaluke jer je prvi na vrhu svjetske rang liste u kategoriji do 60 kilograma i do 21 godine.

Intoniranjem nacionalne himne i tužbalicom kraljevskog gajdaša završena je državna ceremononija sahrane kraljice Elizabete Druge u Vestminsterskoj opatiji, kojoj je prisustvovalo oko 2.000 zvanica, među kojima su bili članovi kraljevske porodice. Donosimo detalje sahrane koju su mediji nazvali 'sahranom vijeka'.


Najbolje priče pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi:
  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Biznis klub

    ''‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.