RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Popodnevno druženje koje se ne propušta

  • Izvor: ATV
  • 08.09.2022. 15:00

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za četvrtak, 8. septembar:

Međunarodni dan pismenosti: Koliko smo pismeni i ulažemo li u pismenost? Kakve promjene je doživio srpski jezik?

Svjetski dan fizioterapije obilježiće i Udruženje fizioterapeuta Republike Srpske. Tim povodom razgovaramo sa Danijelom Šarićem, predsjednikom Udruženja o podizanju svijesti o djelotvornosti i uspjehu fizioterapeuta u prevenciji i liječenju različitih oboljenja.

Prije 500 godina Magelan obišao je zemlju i potvrdio da je okrugla, međutim teorije o njoj kao ravnoj ploči nikada nisu iščezle. Ko je u pravu?

Kinezi napredniji od svih – u jednoj firmi izabrali su virtuelnog direktora, a upitanju je šef virtuelna inteligencija.

U toku je berba voća. Naša Dragana Dedić posjetila je voćnjak iskusnog domaćina i provjerila kakav je prinos ove godine i isplati li se ulagati u proizvodnju voća.

Lana Brenjo, košarkašica Omladinski košarkaškog kluba ‘Feniks’ iz Banjaluke, sa reprezentacijom Srbije osvojila je Evropsko prvenstvo u B diviziji. O velikom uspjehu razgovaramo sa Lanom i Darkom Kostićem, njenim trenerom.

Večeras se svečano zatvaraju studentske sportske igre ‘Lopta Fest’ – šta studente očekuje na terenima K4?

Počinje nova sezona uzbudljivih razgovora u autorskoj emisiji ‘Tet-a-teT’ naše Tatjane Trninić. Ko će sve progovoriti otvoreno o svemu što do sad nije?

Najbolje priče pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi: