RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Vaš omiljeni dio dana

  • Izvor: ATV
  • 21.11.2022. 14:27

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za ponedjeljak, 21. novembar:

Danas je 26. Svjetski dan televizije. Otkrivamo vam kako je nastala magija televizije i razgovaramo o njenoj budućnosti, te sa onima koji od nje žive.

27 godina od potpisivanja Dejtonskog sporazuma.

Srpska pravoslavna crkva i njeni vjernici proslavljaju Sabor svetog Arhangela Mihaila, Aranđelovdan, koji je jedna od tri najčešće krsne slave kod Srba. Pričamo o običajima i vjerovanjima, kao i o Velikom Božićnom postu koji nam slijedi.

MUP Republike Srpske proslavlja krsnu slavu, Aranđelovdan, i večeras će održati peti godišnji koncert u Banskom dvoru. Najavljuju šarolik repertoar, a publika može da očekuje i mnoga muzička iznenađenja.

Danas je za veliki broj građana, neradni dan, pa smo se raspitali kako su neradni dan proveli oni koji ne proslavljaju krsnu slavu.

Očekuje vas još sjajnih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi:
  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    ' Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.