RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Vaš omiljeni dio dana

  • Izvor: ATV
  • 27.12.2022. 14:37

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za utorak, 27. decembar:

Pogledajte kako je izgledalo donatorsko veče i humanitarni koncert 'S ljubavlju hrabrim srcima' koje je pokazalo je koliko je važno da sva djeca, gdje god se rode imaju istu šansu, da njihov transport bude pravovremen i siguran, jer su prve minute života najvažnije. 

Pričamo o 'Sava Ball-u', tradicionalnom Svetosavskom balu koji se održava u palati Hofburg, najprestižnijem okupljanju srpske zajednice u Beču, koji predstavlja jedinstven spoj istorije, tradicije i kulture. 

Prava praznična euforija nemoguća je bez djece, jer se oni praznicima najiskrenije raduju - pitali smo banjalučke mališane kako oni dočekuju Novu godinu, da li su pisali Djeda Mrazu i koje poklone su poželjeli.

Važnost oralnog zdravlja i prevencija – otkrivamo vam kako do besplatnih pregleda i zahvata. Pogledajte kako je najnapredniji svjetski robot održao božićni govor i koga je sve u njemu pomenuo. 

ATV i 'Centar dana' danas će obradovati još jednu porodicu prazničnim poklon paketom.

Najbrže gledaoce očekuju sjajni poklon paketi 'Moja apoteka'.

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi: