RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Vaše omiljeno popodne

  • Izvor: ATV
  • 10.03.2023. 13:50

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za petak, 20. mart:

Razgovaramo sa poljoprivrednicima iz Semberije o trenutnim poslovima na kojima rade, vremenskim uslovima i proljetnoj sjetvi.

U Republici Srpskoj tokom mjeseca februara otvoreno je 122 poslovna subjekta – šta je investitorima najinteresantnije u Srpskoj?

Družimo se sa posebnom damom, Draganom Škrbić, pripadnicom Jedinice žandarmerije MUP-a Repbulike Srpske, koja ruši sve stereotipe.

Samit energetike 'SET Trebinje 2023', koji će biti održan od 22. do 24. marta, je značajan regionalni događaj i prilika da se predstave potencijali energetskog sektora Republike Srpske. Do sada prijavilo se više od 460 učesnika, a ovogodišnja tema je 'Energetska stabilnost zapadnog Balkana'. Tim povodom razgovaramo sa Milanom Baštincem, pomoćnikom ministra energetike u Vladi Republike Srpske i Edinom Bajraktarevićem, direktorom Hifa Oil Solar Team d.o.o. - Eurosolar.

O turizmu, kulturi, ali i turističkoj ponudi Budve razgovaramo sa Blažom Pimom iz Turističke organizacije Budva, jednim od izlagača na Međunarodnom sajmu turizma u Banjaluci. Najbrže gledaoce očekuju sjajne nagrade.

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi: