RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Vaše savršeno popodne

  • Izvor: ATV
  • 06.09.2022. 14:00

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za utorak, 6. septembar:

Pandemija dijabetesa – sve više mladih, naročito djece oboljeva od šećerne bolesti. Ima li novih otkrića na polju liječenja? Kako funkcioniše prevencija? Razgovaramo sa Markom Semizom, specijalistom endokrinologije na Poliklinici ‘Semiz’.

Tradicionalna manifestacija ‘Dani Srpske u Srbiji’, koju organizuje Predstavništvo republike Srpske u Srbiji, biće održana od 8. do 14. septembra u 10 gradova u kojima će predstaviti kulturu, umjetnost, privredu, nauku i prosvjetu Srpske. O detaljima razgovaramo sa Zlatanom Klokićem, ministrom za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske.

Vodimo vas na ‘Invest Srpska 2022’ i razgovaramo o privrednim potencijalima Srpske.

Razgovaramo o tradicionalnoj manifestaciji ‘Sajam knjige 2022’. Istražujemo: Koliki budžet vam je potreban ove godine za pripremu zimnice?

Predstavljamo vam novi izgled i koncept naše kultne emisije ‘Dosije’ u kojoj vam donosimo rekonstrukcije ozloglašenih zločina i istinitih priča, a koju možete pratiti večeras u 20 časova.

Najbolje priče pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi: