SUBOTA U 21:30

FAST AND FURIOUS 6: Osveta na asfaltu

  • Izvor: ATV
  • 18.12.2021. 16:30

Za sve ljubitelje dobre akcije ovaj filmski vikend na ATV-u biće na vrhuncu zabave. Šesti dio poznate franšize ’Fast an Furious’ u režiji Justina Lina, priču o elitnim vozačima i borbama na vrelom asfaltu začiniće trilerovski elementi, novi likovi i dimenzijama priče, te akcije i vratolomije koje izlaze iz okvira već viđenog.

U prethodnom serijalu, pljačka u Rio de Janeiru za ekipu Doma (Vin Diesel) i Briana (Paul Walker), donijela je novac i oni odlaze svako na svoj kraj svijeta. U stalnom biježanju – jer su takva pravila igre. Hobbs (Dwayne Johnson) kroz 12 zemalja prati vozače, plaćenike i ubice. Kada sazna da njihovom vođi pomaže Letty (Michelle Rodriguez), Domova ljubav za koju je mislio da je mrtva, sve mijenja okolnosti. Pored toga, Hobbs shvata da je nemoguće da ih pobijedi bez Doma i njegove ekipe. Svi se okupljaju na ulicama Londona, gdje će se odigrati možda i najveća borba do sada. Nagrada za dobro obavljen posao biće potpuna sloboda.

Franšiza je davne 2001.postala letnji bioskopski hit o ilegalnim trkama vozača brzih automobila iz podzemlja Los Angelesa. Priča se dalje razvijala – nove egzotične lokacije, sjajni automobili, zanimljivi likovi. Šesti dio premašiće odtadašnje standarde – osim lokacije, vratolomija i brzih auta ovaj dio pokoriće pričom u kojoj su okosinica ljubav i briga za porodicu, ali i osveta voljene osobe.

Da li će elitna ekipa vozača uspijeti da pokori neprijatelja i obezbijedi svoju slobodu?

Uživajte u brzoj vožnji i avanturi na ulicama Londona – ’Fast and Furious 6’ subota u 21 čas i 30 minuta.