SUBOTA U 21

FAST & FURIOUS 6: Koliko košta osveta, a koliko sloboda?

  • Izvor: ATV
  • 11.06.2022. 13:04

'Fast & Furious 6' je američki akcijski film reditelja Justina Lina iz 2013. godine i ujedno šesti dio filmskog serijala'Fast & Furious', a postao je naročito upamćen i popularan zbog toga što su glavni likovi zapravo prva postava originalnog i prvog dijela iz 2001. godine.

Pljačka u Rio de Janeiru iz petog dijela, osigurala je 100 miliona dolara za ekipu Doma i Briana, pa su se 'brzi i žestoki' rasuli svijetom. Nemogućnost povratka kući i stalni bijeg od protivnika učinili su njihove živote nepotpunima. U međuvremenu Hobbs kroz 12 zemalja prati ubice, vozače plaćenike. Ispostavlja se da njihovom vođi pomaže Letty, ljubav za koju je Dom mislio da je mrtva. Njih je moguće zaustaviti samo na ulici pa Hobbs poziva Doma da okupi svoj elitni tim u Londonu. Zauzvrat dobijaju potpunu slobodu.

U šestom dijelu sve se uzdiže na novi nivo: fantastična akcija, vratolomije za volanom, priča i element osvete voljene osobe, emocije istaknute u porodičnim i drugim vezama, odanost, brzi automobili – sve pobrojano je takođe obezbjedilo vrtoglavi uspjeh ovog dijela i kada je upitanju publika i kada je upitanju zarada.

Glumačka postava: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris 'Ludacris' Bridges,...

Film 'Fast & Furious 6' u subotu u 21 čas.