SUBOTA U 21

FURIOUS 7: Zločinci dolaze po svoje

  • Izvor: ATV
  • 02.07.2022. 14:00

'Furious 7’ je sedmi dio poznate filmske franšize ‘Fast and Furious’, u režiji Jamesa Wana, u kojem će se ponovo okupiti ekipa sa početka uzbudljive filmske avanture o uličnim trkama, mafiji, adrenalinu, ali i ljubavi, prijateljstvu i porodici.

Prošlo je pet godina od kada je ekipa Dominica Toretta otkupila svoju slobodu, ali kao da ih svi počinjeni grijesi ponovo sustižu i kao da ih njihov pakleni život ulice nikada ne ostavlja na miru. Iako su pobjedili ozloglašenog Ovena Shawa, njegov mlađi brat, Deckard Shaw , se pojavljuje kao veliki osvjetnik i ekipi proglašava rat. S druge strane u cijeli sukob se uključuje i somalijski terorista po imenu Jakarde i sumnjivi vladin zvaničnik po imenu ‘Mr. Nobody’ se takmiče u krađi kompjuterskog terorističkog programa pod nazivom ‘Božje oko’, koji može pretvoriti bilo koji tehnološki uređaj u oružje.

Da li će ekipa moći da pobjedi zločince i ponovo na ulice vrati mir?

Ujedno ovo je i posljednji dio franšize u kojoj će zaigrati Paul Walker, čuveni Brian O'Conner, koji je nedugo nakon snimanja poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Napeta borba, uzavreli asfalt i život na kocki – film ‘Furious 7’, subota u 21 čas.

  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Serija: Aviondžije (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)